A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ САВЧЕНКА МИКОЛУ АНАТОЛІЙОВИЧА!

Дата: 19.05.2021 11:39
Кількість переглядів: 184

 

         Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради від усієї душі вітає із днем народження сільського голову Ольгопільської територіальної громади Савченка Миколу Анатолійовича!!!  

Шановний Миколо Анатолійовичу!

 

Прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди Вашого дня народження! Наш дружній освітянський колектив вдячний Вам за підтримку і розуміння. Працювати з таким керівником, як Ви, комфортно і приємно. Для нас Ви не просто сільський голова, Ви – мудрий управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та авторитетний.

Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої душі.Нехай у Ваших службових справах завжди буде підтримка однодумців, а життєвий та професійний шлях наповниться новими злетами та досягненнями на благо нашої громади.

Мрійте, посміхайтесь, насолоджуйтесь кожною миттю, щоб кожен ранок був щасливим, день-корисним, вечір-незабутнім. Дивіться вперед з надією, назад із вдячністю, по сторонах - з любов´ю. Міцного Вам здоров´я, Божого благословення, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро.

 

З повагою освітянський колектив Ольгопільської територіальної громади

19.05.2021 року


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень