A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології

Дата: 10.06.2021 15:50
Кількість переглядів: 109

В Україні завершується проведення зовнішнього незалежного оцінювання. У четвер відбулось передостаннє тестування основної сесії – ЗНО з біології.

Тест з біології складався з 50 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 82 балам.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з біології.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання 11 червня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Див. розділ Відповіді на тести ЗНО.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з біології відбудеться 24 червня.

Розміщення результатів тестування з біології на інформаційних сторінках учасників ЗНО відбудеться не пізніше 25 червня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів та таблиця переведення тестових балів з біології у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Після цього заклади освіти отримають результати державної підсумкової атестації учнів, які виявили бажання складати ДПА з біології в 2021 році.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь у зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини та бажають взяти участь у додатковій сесії ЗНО, можуть до 16 червня подати до регіонального центру документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень