A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

11 червня - завершення 2020/2021 навчального року в закладах загальної середньої освіти !

Дата: 11.06.2021 19:35
Кількість переглядів: 158

Дорогі  учні! Вельмишановні вчителі  і  батьки!

    11 червня завершується такий непростий, але надзвичайно важливий і наповнений цікавими подіями 2020/2021 навчальний рік. Він тривав у період  другого року пандемії, перетікаючи з одного обмежувального рівня до іншого,  від адаптивного карантину до повного локдауну, від очного навчання до змішаного і дистанційного. Однак усі ці виклики не зруйнували, а  ще більше зміцнили і згуртували нашу освітянську спільноту: учні освоїли новітні технології і ресурси, педагоги здолали труднощі і започаткували кращі практики й комунікації в дистанційному навчанні, батьківська громада ще більше відчула себе рівноправним учасником освітнього процесу і підтримала освітян.

        Завершення навчального року – відповідальна пора для наших випускників 9-х та 11-х класів, адже вони стоять перед вибором подальших шляхів здобуття освіти і побудови власної життєвої траєкторії. У цьому навчальному році в Ольгопільській громаді завершують здобуття базової загальної середньої освіти 43 учні 9-х класів та 28 учнів 11-х класів.

          Від імені колективу відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради хочу привітати всю освітянську родину Ольгопільської громади із закінченням навчального року, побажати учням захопливих літніх  канікул, випускникам – успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання та вступу до омріяних вишів, педагогам – приємного відпочинку, відновлення сил та енергії, батькам – радісних вражень від досягнень  їхніх  дітей, а всім нам разом – міцного здоров'я і мирного неба!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень