A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

СТРАТІЇВСЬКИЙ ЗЗСО. ОЛІЙПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 12.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 64

 Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 06 вересня по 10 вересня у Стратіївському ЗЗСО. До проведення   заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури, а й всі вчителі школи.

Все почалося з турніру в шашки. Боротьба була запеклою!

Не менш азартним був волейбольний турнір. Жодна команда не хотіла поступитися перемогою. В середу між командами 5-11 класів було проведено квест "Time for Sport". Діти прямували за своїм маршрутними листами. І це було цікаво, весело, пізнавально і емоційно!! А в п'ятницю завершився тиждень спортивно - розважальною грою "Козацькі забави". Олімпійський тиждень був насичений та цікавий, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Ми ще раз побачили, що в нашому закладі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

Л.В. Ланецька 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень