A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Тиждень протидії булінгу у закладах освіти Ольгопільської громади

Дата: 13.10.2021 09:15
Кількість переглядів: 93

Булінг (цькування) – тривожна тенденція, в сучасному українському суспільстві, і найгостріше вона постає в освітньому середовищі, де дитина проводить більшу частку свого повсякденного життя. 

В рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу у закладах  загальної середньої освіти  Ольгопільської  ТГ  проведено  просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування).

Учні були ознайомлені з інформацією про види булінгу, міри покарання, вчилися відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

Психологічною службою закладів освіти із  учнями  були проведені  бесіди  «Вчимося жити добрими людьми», «Булінг та його прояви в підлітковому віці», квест «Стоп булінг», Info-дайджест «Протидія булінгу в учнівському колективі», заняття «Ти не один», «Зупинимо булінг разом», перегляд та обговорення відеороликів «Як Нік Вуйчич боровся з булінгом у своєму житті» та «З яких слів потрібно почати діалог під час булінгу в школі», конкурс малюнків «Зупинимо боулінг разом», випуск стінгазет «Добро починається з тебе» тощо.

Запобігання та профілактика випадків шкільного насильства є найважливішим завданням педагогів та психологів, оскільки жорстоке ставлення до дитини неминуче призводить до низки руйнівних наслідків. 

Кожен повинен почувати себе захищеним. Треба поважати свої права, права іншого і вчитися співіснувати разом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень