A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

25 листопада 2021р. в м. Вінниця відбудеться семінар-практикум

Дата: 23.11.2021 12:42
Кількість переглядів: 11

Закінчується реєстрація! 25 листопада 2021 року м. Вінниця СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ "Перегляд програм-передумов системи НАССР

20 листопада, 12:57

Наталія Суханова n0957559581@ukr.net

Кому: Наталія Суханова n0957559581@ukr.net

Для керівників дитячих освітніх закладів та дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, відповідальних за організацію харчування, відповідальних за проведення тендерів та закупівлю сировини, кухарів, медичних сестер, керівників групи НАССР

в зв’язку зі змінами в законодавстві щодо харчування в освітніх закладах

25 листопада 2021р. в м. Вінниця відбудеться семінар-практикум: 

 «Перегляд програм-передумов системи НАССР з урахуванням вимог нового законодавства щодо організації харчування в  закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» 

По закінченню буде видано іменний сертифікат учасника для зарахування підвищення кваліфікації

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «Перегляд програм-передумов системи НАССР з урахуванням вимог нового законодавства щодо організації харчування в  закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»    (програма у вкладенні)

Формат заходу: офлайн (м. Вінниця)

Дати: 25 листопада  2021 р.

Час: 09.00-17.30

Найкращі практики та живий інтенсив від спікерів:

Наталія Чучко - Директор консалтингової компанії "Грейд Консалт", консультант з розробки систем безпечності харчової продукції, аудитор міжнародної компанії  з систем безпечності харчової продукції ISO 22000, FSSC 22000, IFS 

Евгеній Жуков  - аудитор з систем безпечності харчової продукції,  викладач вищої категорії Харківського торгово-економічного коледжу КНТЕУ з дисциплін "НАССР в закладах ресторанного господарства" та "Організація обслуговування дітей в закладах ресторанного господарства", кандидат технічних наук

Будуть розглянуті практичні кейси та питання щодо:

·         Які документи щодо організації харчування в освітніх закладах скасовано, а які чинні

·         Коли остаточно наберуть чинності порядок і норми організації харчування

·         Способи організації харчування, що дозволені згідно нового законодавства

·         Хто і що повинен робити, щоб організувати харчування згідно оновленого порядку

·         Приміщення для приготування та прийому їжі – розташування та  вимоги до стану, організація лінії роздачі їжі. Як організувати процеси згідно вимог  НАССР в рамках обмеженої площі

·         Вимоги до обладнання для організації харчування

·         Вимоги до води та організації питного режиму

·         Чистота поверхонь (процедури прибирання, миття і дезінфекції виробничих, допоміжних та побутових приміщень та інших поверхонь)

·         Вимоги до миючих засобів для використання на харчоблоках закладів освіти

·         Вимоги до сировини та контроль за постачальниками, організація закупівель для навчальних закладів згідно вимог нового законодавства – що треба врахувати?

·         Вимоги до якості сировини для організації нового меню

·         Які продукти заборонили для використання на харчоблоках, а які дозволили

·         Вимоги до супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність

·         Вимоги до операторів, що здійснюють транспортування

·         Режим та форми організації  харчування

·         Як забезпечити харчуванням учнів з особливими дієтичними потребами

·         Які кроки потрібно зробити, щоб упровадити нове чотиритижневе меню

·         Як складати меню згідно нових вимог для дітей різних вікових категорій, включаючи дитячі садочки

·         Калорійність сніданку, обіду та вечері за віковими групами

·         Які графи є складовими технологічної картки та  вимоги до їх викладання

·      Що повинна включати інформація про хімічний склад та  енергетичну цінність згідно вимог законодавства

·         Як визначити хімічний склад та енергетичну цінність страви,

·         Як вирахувати брутто і нетто страви

·         Як правильно описати технологію приготування страви

·    Поінформованість споживачів – вимоги до оформлення  меню, де його розміщувати, періодичність оновлення

Додатково ви отримаєте:

·         Покроковий чек-лист щодо складання нового меню

·         Форму технологічної карти згідно нового законодавства

·         Документи з організації харчування, передбачені новим порядком та системою НАССР в харчоблоці (чек-лист)

Щоб прийняти участь у заході, будь-ласка ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЯ або заповніть заявку, що знаходиться у вкладенні . 

Вартість   – 1300 грн 

У вартість входить:харчування,  участь у навчанні, матеріали  в електронному вигляді,  іменний сертифікат учасника

Розглядаємо пропозиції на проведення семінару-практикуму за даною темою, або більш поглибленого (тривалістю 16-24 години)  на території замовника

З повагою,  Наталія Чучко

Директор ТОВ "Грейд Консалт"

            м.т.0950555130

З питань реєстрації та участі у семінарі телефонуйте за номером

0971120253

Наталія Суханова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора