A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Ноутбук кожному вчителю

Дата: 05.01.2022 17:19
Кількість переглядів: 106

В рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» українські вчителі продовжують отримувати комп’ютерну техніку.

Ольгопільський ЗЗСО отримав 15 ноутбуків для організації дистанційного навчання та інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання. Усі ноутбуки сучасні, обладнані камерою, потужним процесором та мають можливість з’єднання з  мережею інтернет  за допомогою кабелю або Wi-Fi.

"Постачання ноутбуків на нашу територіальну громаду здійснювалося у межах реалізації постанови Кабміну від 21 квітня 2021 року № 403  «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти»» – розповів Микола Анатолійович САВЧЕНКО, сільський голова Ольгопільської сільської ради. Оскільки ця кількість комп’ютерної техніки не закриває повністю ту потребу, яка є, програма буде продовжена і наступного року, обіцяють в урядових кабінетах.

Нагадаємо, що за національним проєктом «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки України коштом державної субвенції на умовах співфінансування проведено закупівлю ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їхніх філій.


Завантажити!!

Завантажити!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень