A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЄВТУШЕНКО СВІТЛАНУ ФЕДОРІВНУ!!!

Дата: 09.05.2022 10:14
Кількість переглядів: 85

Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради від усієї душі вітає із днем народження головного спеціаліста відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради Євтушенко Світлану Федорівну!!!  

Шановна Світлано Федорівно!!!

Щиро вітаємо Вас із чудовим світлим святом - днем Вашого народження. В цей радісний святковий день ми бажаємо Вам здоров’я, щастя, добра! Нехай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами! Хай у Вашому серці не згасає вогник любові до рідної землі, а любов, що Ви віддаєте людям, повернеться до Вас сторицею.

Хай легкими та змістовими будуть Ваші будні, цікавими та яскравими — дні відпочинку. Нехай у всіх справах Вас супроводжує яскравий успіх, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення.

Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, минають негаразди та непорозуміння, а доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення! Везіння і всього самого найкращого!

Хай кожен день ясніє небом чистим,
Світанки сяють, скупані в росі,
У серці радість розквіта іскриста,
І мрії хай збуваються усі.
Хай молодість Ваша ще довго квітне,
Усмішка сяє на Ваших устах,
І лиш хороше, радісне, привітне,
Вам в житті перетинає шлях!

09.05.2022


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень