A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Про проведення форуму-виставки «Здорові діти – здорова нація. Інновації в фізичній культурі»

Дата: 29.11.2021 17:14
Кількість переглядів: 111

Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради, на виконання листа адміністрації КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» повідомляє про те, що Міністерство освіти і науки України, Комітет фізичного виховання та спорту МОН України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» 4 грудня 2021 року проводять форум «Здорові діти – здорова нація. Інновації в фізичній культурі». Захід проводиться з метою  підвищення обізнаності з питань реформи «Нової української школи» в галузі фізичної культури, реалізації програми Президента України «Здорова Україна».

В межах форуму  на вас чекають:

  • Презентація варіативних модулів модельної навчальної програми для вчителів і фахівців фізичної культури (практичні майстер-класи з 12 варіативних модулів);
  • Спортивний фестиваль школярів «JuniorZ» (запрошуються команди ЗЗСО, участь для усіх бажаючих вільна, без поразок. Кожен учасник отримає футболку та сертифікат фестивалю. Попередня реєстрація є обов’язковою);
  • Виставка спортивного інвентарю та обладнання;
  • Sport Lab – майданчик для практичного випробовування зразків спортивного інвентарю та обладнання;

Форум-виставка відбудеться 4 грудня 2021 року за адресою: м. Київ, 02000, вулиця Фізкультури, 1, Національний університет фізичного виховання і спорту України.

Початок заходу о 10:00. Детальна програма заходу буде надіслана учасникам після попередньої реєстрації. Попередня реєстрація учасників форуму-виставки   є  обов’язковою за покликанням:

https://forms.gle/NEjxSJzbAnG1cUKS7 або на e-mail: juniorz.edu@gmail.com

Просимо відрядити для  участі у форумі вчителів фізичної культури, консультантів з фізичної культури, працівників – відповідальних за закупівлю спортивного інвентарю.

Витрати за проїзд проживання, харчування учасників форуму-виставки за рахунок організацій, які відряджають. Всі учасники заходу повинні мати сертифікат про вакцинацію в паперовому вигляді або у додатку «Дія».

За результатами заходу учасники отримають сертифікати підвищення кваліфікації.

ЗАВАНТАЖИТИ!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень