A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

«Вінницька академія безперервної освіти» виступають з ініціативою створення інформаційно-просвітницької збірки «Волонтерство в освіті під час війни» і розпочинають челендж «Сторінка волонтера».

Дата: 08.12.2022 12:11
Кількість переглядів: 46

 

Повномасштабна війна триває і українці впевнено демонструють свою незламність як на фронті, так і в тилу. Сотні тисяч українців долучилися до волонтерського руху. Серед волонтерів, звичайно, вчителі і учні. Наші школярі, активні та вмотивовані, діють спільно з дорослими і проявляють власну ініціативу. Важливо не лише допомогти їм знайти безпечні способи волонтерської діяльності, але й відзначити те, що зроблено.

З метою поціновування волонтерської роботи, яка проводиться в закладах освіти, та узагальнення досвіду волонтерського руху в області, відділ виховної роботи спільно з відділом інформаційних технологій та видавничої діяльності КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» виступають з ініціативою створення інформаційно-просвітницької збірки «Волонтерство в освіті під час війни» і розпочинають челендж «Сторінка волонтера».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень