A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Привітання зі святом останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2023 11:07
Кількість переглядів: 54

Сьогодні у школах лунають «останні дзвоники». Завершується такий непростий  2022-2023 навчальний рік,  починається пора канікул.

Шановні працівники закладів освіти, батьки та учні! Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! 

   Цей навчальний рік був для всіх нас непростим. Можна впевнено сказати, що він був надскладним за останні роки…  Але, можна також сказати, що для кожного він був різний… Для когось – життєвим уроком, наповненим новими відкриттями та важливими подіями, для когось – черговою порцією знань, умінь, навичок. І я хочу констатувати, що, попри усі складні обставини цього навчального року, ми впоралися з усіма проблемами та труднощами. Навчальний рік закінчився, поступившись місцем новим можливостям.

   Вітаю усіх вас, наші дорогі учні, наші шановні вчителі, батьки з початком канікул!

   Бажаю не тільки добре відпочити, але й набратися сил для отримання знань наступного року. Нехай канікули пройдуть весело і цікаво, бажаю приємно провести час, відкрити для себе нові горизонти, повернутися до занять з новими силами і в гарному настрої. Нехай час відпочинку і перезавантаження не пройде даремно, а поверне всіх міцними, здоровими, красивими, готовими до нового старту 2023-2024 навчального року!

   Усім випускникам ми бажаємо щасливої дорогі!  Здоров’я і добра, удачі, натхнення, Божого благословення миру і Перемоги! Вірю, що ви зреалізуєте власні здібності, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами України.

Бажаю всім дітям та дорослим  безпечних та спокійних канікул!!! Миру всім, добра, злагоди, міцного здоров’я, успіхів та перемоги! Слава Україні!

Людмила ЛЮЛЬКО,

начальник відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури  і туризму Ольгопільської сільської ради

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень