A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2023 16:33
Кількість переглядів: 37

Любі діти!!! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож у перший день літа хочемо привітати Вас з Днем захисту дітей! 

Наполегливо опановуйте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, аби досягти висот у майбутньому. Нехай життя у Вас буде мирним та щасливим, ростіть справжніми громадянами своєї країни.

        Шановні батьки!!! Посмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Так нехай же сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої країни, Ольгопільської громади краще і безпечніше. Нехай наші сини і доньки якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними.

Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим. Нехай про війни і ворожнечі вони дізнаються лише з книг і більше ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок. Батькам побажаю терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів.

З Днем захисту дітей!!!

с. Ольгопіль, 01.06.2023 р. День захисту дітей



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень