A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

З Днем Української Державності! 28 ЛИПНЯ — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 28.07.2023 09:48
Кількість переглядів: 21

Дорогі друзі, шановні працівники культури, освітянська родино! 

28 липня ми вдруге у своїй новітній історії відзначаємо День Української Державності. Відзначаємо у 520 день героїчного захисту нашого суверенітету від тих, хто віками ніяк не може змиритися з нашою незалежністю, усвідомити нашу тисячолітню історію державотворення.

Без сумніву і однозначно – українська державність на карті світу позначилася із заснуванням Києва, столиці сучасної України. Саме йому судилося стати центром політичного тяжіння та культурного піднесення. А день хрещення Київської Руси-України – день, що символізує соборність та єдність держави. І ніхто й ніколи не зможе спростувати цих істин. Нікому й за жодних обставин ми не поступимося найсвятішим, що в нас є: воля, віра, держава!

Вітаю всіх вас, дорогі друзі, з істинно державним святом! Хай утверджується спадкоємність українського державотворення та восторжествує історична справедливість.

Вітаю, Україно!  Вставай! Борися до кінця!

За мирне й чисте небо, та вільне краще майбуття!

Не забуваймо тих Героїв, котрі пішли у небеса,

Тих, що рятують Україну, ціною власного життя!

Будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім й нашим воїнам, і все буде Україна!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень