A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Огляд освітніх закладів Ольгопільської громади щодо готовності до нового 2023/2024 навчального року

Дата: 22.08.2023 15:52
Кількість переглядів: 78

16 серпня 2023 року проведено  огляд  закладів освіти Ольгопільської територіальної громади  щодо готовності до нового 2023/2024 навчального року. При огляді закладів освіти перевірялись стан системи опалення, якість ремонту, стан їдальні та харчоблоку, організація медичного забезпечення, впорядкованість прилеглої території. Та особливу увагу в умовах воєнного стану комісія зосередила на перевірці створених  умов безпечного середовища – облаштування укриттів у закладах освіти.  Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки закладів до нового навчального року. В усіх закладах керівники в тісній співпраці працівників та батьківської спільноти провели поточні ремонтні роботи, здійснені заходи з енергозбереження, дотримано санітарно-гігієнічні вимоги, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.

 Велика подяка керівникам закладів освіти, педагогічним колективам, батькам, обслуговуючому персоналу, які не залишились осторонь та допомогли у підготовці закладів освіти до нового навчального року.

Комісія дала схвальну оцінку щодо підготовки закладів освіти до нового 2023/2024 року. За результатами огляду складено акти перевірки готовності закладів освіти до роботи в новому навчальному році.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень