A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

1 Вересня – День Знань!

Дата: 02.09.2023 08:13
Кількість переглядів: 38

Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради вітає дітей, вчителів,  батьків, усіх, хто дотичний до виховання та навчання  із Днем знань!!!

На жаль, у 2023 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Та жагу до знань наших дітей не зламати, як і волю та бажання перемоги у цій війні!!!

Бажаємо вам, дорогі діти, нових відкриттів на цій незвіданій і часто нелегкій дорозі. Зростайте патріотами своєї Батьківщини, готовими захищати її незалежність і цілісність, працювати в ім’я її розвитку і майбутнього. Успіхів вам, терпіння, наполегливості у досягненні поставленої мети!

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, сумлінне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління свідомих українців, патріотів рідної держави.

Шановні батьки, хай доля буде прихильною до вас і ваших дітей. Нехай таланить вам на добро у домі, на прихильність неба, на Божу милість.

Дорогі діти і дорослі!

Наші воїни ЗСУ виборюють таку потрібну зараз для України Перемогу, захищаючи нашу незалежність, волю і свободу.

Бажаю всім Миру і незламності духу. Ми маємо для кого жити, кого захищати. Наші діти – майбутнє України. Учити їх, виховувати, ростити – велике щастя та віра у довголіття української нації.

Бажаю вам нескінченної витримки, безмежного натхнення, успіхів у роботі і реалізації задуманого. Нехай 2023-2024 навчальний рік подарує кожному позитивні враження, радість і задоволення від роботи, і обов’язково - Перемогу!

Ціную, поважаю кожного з вас!

    Зі святом вас усіх – із Днем знань!

 

01.09.2023 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень