A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Передріздвяні заходи в закладах освіти Ольгопільської громади завершують І семестр

Дата: 25.12.2023 19:31
Кількість переглядів: 52

30 грудня завершується І семестр і в порівнянні з минулим роком він був у нас зі світлом, з інтернетом, в очному форматі, щоправда, з частими повітряними тривогами. Однак і це не зупинило наших учнів і вчителів ушанувати віковічні народні традиції, прикрасити ялиночки, улаштувати різдвяні дійства, спектаклі і обов'язково подякувати нашим славним воїнам за те, що маємо можливість учитися і відзначати Різдво та Новий рік, приготувати їм вітальні листівки і надіслати подарунки.

25 грудня голова Ольгопільської сільської ради Микола Савченко, разом з працівниками сільської ради та керівниками структурних підрозділів, гостинно відчинили двері колядникам з Ольгопільського ліцею. Різдвяний гурт своєю величальною колядою та новорічним віншуванням засвітив вогник найбільшої духовної радості в наших душах. Діти не просто віншували народження Ісуса, але своїм колядуванням збирали кошти на підтримку ЗСУ.

Ворог може тимчасово відібрати в нас світло, тепло, воду, проте ніхто й ніколи не забере в нас віру в добро, не заборонить й не забере свято Різдва Христового, наших звичаїв і традицій.«Нехай це Різдво принесе нам те, про що мріє кожен українець – мир, перемогу і повернення додому всіх наших захисників», – зазначив М. А. Савченко ( Mukola Savchenko )



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень