A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ!

Дата: 30.12.2023 11:54
Кількість переглядів: 49

ШАНОВНІ  КЕРІВНИКИ, КОЛЕГИ, ПРАЦІВНИКИ ОСВІТНІХ, КУЛЬТУРНИХ УСТАНОВ ГРОМАДИ, УЧНІ та БАТЬКИ!

 

  Добігають останні дні 2023 року, який приніс нашій країні, кожній родині біль, страх та випробування. Проте, не зважаючи на підступні наміри ворога, ми вистояли, ми залишаємося незламними у боротьбі за нашу незалежність. Ми продовжуємо працювати, бо ми вільні і сильні.

Низький  уклін всім, хто відстоює нашу незалежність і свободу на фронті та в тилу. Дякуємо Збройним Силам України за те, що завершуємо цей рік в Україні і з Україною!

Шана і вдячність усім працівникам, учням та батькам нашої громади за вашу силу, міцність та стійкість!

Вітаю всіх з прийдешнім Новим 2024 роком. Нехай цей новий рік  буде роком нашої ПЕРЕМОГИ, незламності та мужності!

Бажаю  усім спокійного, мирного нового року, міцного здоров'я, добробуту і затишку  у кожному домі, тепла у ваших серцях, радості в очах! Бажаю всім вам сил, мудрості та витримки, успіхів у вашій нелегкій праці, міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя та злагоди, нехай здоровими та щасливими будуть всі ваші рідні!

У новорічну ніч прийнято загадувати бажання, і ми впевнені, що всі українці в цю дату побажають одного і того ж - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНІ і благополуччя нашим воїнам!!!

Нехай 2024 рік подарує здійснення найкращих задумів і сподівань, принесе довгоочікуваний мир та спокій, стане для всіх нас роком добрих змін, на які чекає кожна родина.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень