A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

15 січня початок ІІ семестру в закладах освіти Ольгопільської громади

Дата: 14.01.2024 19:00
Кількість переглядів: 40

 

До уваги батьків та учасників освітнього процесу! 

 З 15 січня 2024 року у всіх закладах загальної середньої освіти Ольгопільської територіальної громади розпочинається освітній процес.

Керівникам закладів освіти:

- провести для учасників освітнього процесу обов'язковий інструктаж з БЖ, враховуючи форму навчання, всі види безпеки в умовах воєнного стану;

- провести обов'язкове практичне заняття з відпрацювання алгориту дій під час сигналу оповіщення "Увага всім! Повітряна тривога!". Заняття облікувати в журналах.

Завершився І семестр 2023-2024 н.р. Вже другий рік поспіль він відбувається у надзвичайно складних для освітян умовах воєнного стану.  Навчання під час повітряних тривог! Але попри виклики та випробування спільними зусиллями за підтримки Ольгопільської сільської ради ми зробили все можливе для забезпечення неперервного освітнього процесу.

 Головним і незмінним пріоритетом залишається безпека учаснків освітнього процесу та якість освітнього процесу, що, звичайно, потребує особливої уваги в складних умовах воєнного стану.

Щиро вдячні педагогічним працівникам за професіоналізм та витримку. Дякуємо батькам за розуміння та підтримку. За те, що завжди поруч і готові прийти на допомогу. Пишаємося нашими учнями. Їхня наполегливість та прагнення до знань допомагають подолати всі перешкоди.

Для усіх нас це був великий досвід роботи. Зроблені висновки, проаналізовані позитивні та негативні результати, які обов’язково будуть враховані у подальшій роботі. Цінуємо думку кожного — це допомагає стати нам кращими.

Бажаємо вдалого навчального семестру дітям та закінчення навчального року з власними маленькими перемогами та однією Українською для всіх нас.

Бережіть себе та своїх близьких!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень