A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Відбулася онлайн-нарада з питань організації та проведення всеукраїнських змагань „Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги“

Дата: 18.01.2024 19:00
Кількість переглядів: 27

За ініціативи Президента України обласні військові адміністрації реалізовують регіональні програми «Пліч-опліч. Всеукраїнські школи онлайн».

Цей проєкт — система регіональних спортивних шкільних ліг, які щорічно проводять на рівні школи, району, області та України. Їхня мета — збільшити частку учнівської молоді, яка систематично займається фізичною культурою і спортом.

18 січня 2024 року під головуванням начальника Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації Володимира БУНЯКА, за участі заступника начальника управління освіти та науки ‒ начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Анатолія КАЛЄТНІКА, начальника відділу олімпійських видів спорту Наталії ТОКАР, відбулася нарада з відповідальними особами за реалізацію проєкту «Пліч-опліч. Всеукраїнські школи онлайн» на рівні відповідних департаментів, управлінь, відділів.

Володимир Володимирович Буняк, директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької області, наголосив на необхідності залучення молодого покоління до спортивних активностей. Анатолій Миколайович Калєтнік,  заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти, зазначив, що заходи "Пліч-о-пліч " потрібно проводити із використанням фірмової атрибутики. Токар Наталія Іванівна, начальник відділу олімпійських видів спорту, зауважила, що при підготовці команд черліденгу можна залучати фахівців галузі культури, а також для учасників, які вперше беруть участь в черліденгу є можливість взяти участь у семінарі щодо підготовки змагань з даного виду.

Шкільні ліги - це спортивні змагання, розроблені за світовим та європейським досвідом.Учнівські команди змагатимуться за першість з: баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, черлідингу. До участі у змаганнях планується залучити понад 500 шкіл області. Протягом січня школа має сформувати команду та зареєструватись на загальнодержавному сайті проєкту http://scl.gov.ua/.

Реєстрація триватиме до 1 лютого. «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» - це можливість проявити себе, свої навички та вміння в рамках найкрутіших спортивних шкільних змагань.

  Заявіть про себе!  Продемонструйте свої здібності! Перемагайте! Наше гасло «Пліч-о-пліч. Разом переможемо»



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень