A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Проведено онлайнову тематичну нараду «НМТ-2024. Деякі питання проведення»

Дата: 08.02.2024 08:30
Кількість переглядів: 43

 

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році знову відбудеться за результатами національного мультипредметного тесту. Тобто для вступу на бакалаврський або медичний магістерський рівні вищої освіти абітурієнтам потрібно буде отримати результати зовнішнього незалежного оцінювання НМТ в комп’ютерному форматі.

07 лютого 2024 року ВРЦОЯО проведено онлайнову тематичну нараду «НМТ-2024. Деякі питання проведення»

У заході взяли участь заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, фахівці відділу ОСМСКіТ Ольгопільської територіальної громади.

Під час наради присутніх ознайомлено з Порядком проведення національного мультипредметного тесту (НМТ), термінами його проведення у 2024 році, ресурсами для підготовки  до тестування.

Закладам освіти рекомендовано провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з випускниками закладів освіти та їх батьками щодо підготовки  та складання  НМТ, ознайомити з Порядком прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році, надавати консультації та психологічну підтримку здобувачам освіти.

Особливу увагу присутніх акцентовано на необхідності використання офіційної інформації, розміщеної на  сайтах Українського центру оцінювання якості освіти та Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Модераторка заходу також зупинилася на універсальності предмета НМТ на вибір вступника та особливостях підготовки здобувачів повної загальної освіти до реєстрації на НМТ- 2024

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень