МОНІТОРИНГ. Організація харчування в закладах освіти Ольгопільської громади
Одним з пріоритетних напрямків розвитку освіти є організація харчування в закладах освіти, дотримання фізіологічних та санітарних норм, забезпечення продуктами натурального походження з високою харчовою і біологічною цінністю, формування відповідального ставлення учнів до власного здоров’я та вироблення навичок здорового способу життя, формування культури харчування з дитячих років. Харчування здобувачів освіти здійснюється відповідно затверджених норм та Порядку організації харчування у закладах освіти (Постанова КМУ від 24.03.2021 № 305) та примірного чотирьохтижневого сезонного меню. Гаряче харчування організовано у всіх закладах освіти громади згідно із чинним законодавством.
На виконання протокольного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гайсинської районної військової адміністрації від 14.02.2024 №2 на п.2.2 до 23. 02.2024 створюється комісія по перевірці організації харчування та роботи харчоблоків закладів освіти за участі фахівців районного управління ГУ ДПСС у Вінницькій області.