A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Берізко-Чечельницька гімназія інформує!!!

Дата: 29.02.2024 15:03
Кількість переглядів: 29

 

 "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Цей проєкт – не просто змагання, це інноваційний проєкт, де спорт поєднується з неформальною освітою та розвитком soft skills у молоді, на меті якого – допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей бути командою.

Берізко - Чечельницька гімназія взяла участь у змаганнях "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" під гаслом "МИ ПЕРЕМОЖЕМО", у грі з баскетболу.

Змагання проходили цікаво і в дружній атмосфері, принесли масу позитивних емоцій. Кожен поєдинок запам’ятався захоплюючою азартною, але дружньою боротьбою. Юні спортсмени показали, як уміють гідно долати труднощі, підтримувати свою команду, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

Ми пишаємося кожним учасником і бажаємо їм подальших успіхів у великій подорожі “Пліч о пліч”! Нехай цей дух змагань наповнить серця кожного учасника та надихне їх на нові звершення!

Вдячні вчителю фізкультури – Червонюку В.А. за підготовку команди, підтримку, за те що мотивуєте і надихаєте учнів, залучаєте молодь до здорового способу життя, заняття спортом та фізкультурою!

Також ми безмежно вдячні ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ за можливість брати участь в спортивних змаганнях у воєнний час. В єдності наша міць, а згуртована нація – сильна нація!

Формуємо національну патріотичну свідомість через спорт. Разом переможемо!

 Наша шкільна команда "АВСТРАЛІЙСЬКІ БУЙВОЛИ " зайняла І місце серед хлопців та ІІ місце серед дівчат.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень