A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

В Ольгопільській ТГ проведено ІІ етап Всеукраїнських шкільних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

Дата: 06.03.2024 16:15
Кількість переглядів: 115

 

06 березня 2024 року в Ольгопільській територіальній громаді відбулися змагання серед юнаків та дівчат територіального етапу проєкту 🏐 "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"🏐серед закладів загальної середньої освіти Ольгопільської сільської ради з волейболу на базі Стратіївського ЗЗСО Ольгопільської сільської ради. 

Кожна гра була цікавою та захоплюючою. На спортивному майданчику учасники демонстрували гарне володіння технічними прийомами гри у волейбол. Гравці кожної з команд виявили неймовірну вольову боротьбу, що викликала бурхливі емоції не лише серед них самих, а й серед вболівальників. Захід приніс усім присутнім – гравцям, вболівальникам, тренерам та вчителям цікаві враження. Емоції вирували, сміх, радість, дух змагань, можливість спілкування. Усе це завдячуючи участі дітей у проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Дякуємо адміністрації Стратіївського ЗЗСО (в.о.директора Лариса ПОТАПЧУК) за забезпечення належних умов щодо організації та проведення змагань та за харчування усіх учасників!!!

За результатами змагань переможцями  турніру стали :

Серед хлопців:

  •  І місце Ольгопільський ліцей 🥇;
  • ІІ місце Стратіївський ЗЗСО🥈;

Серед дівчат:

  • І місце Стратіївський ЗЗСО🥇;
  •  ІІ місце Ольгопільський ліцей🥈

Подяка тренерам, уболівальникам та всім, хто об’єднує, активно підтримує і надихає команди! А нашим юним спортсменам бажаємо нових яскравих вражень та високих здобутків! Вітаємо призерів, учасників та наставників! Спортивні змагання в черговий раз довели, що спорт – це здоров’я, краса та успіх. 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень