A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради

Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу ОСМСКіТ

Дата: 13.04.2024 14:13
Кількість переглядів: 51

 

Атестація для освітян - це перевірка особистого творчого зростання. Як відомо з досвіду роботи педагогічних працівників, атестація – це випробування. Для одних вона як зайвий клопіт, для інших - стимул активізації професійної діяльності, підвищення ефективності праці, форма морального та матеріального стимулювання. Із такою позицією кожен педагог стверджується сам, і від обраної позиції залежить рівень його кваліфікації, задоволення професією, успішності, авторитетності. 

В усьому світі значна увага приділяється підготовці, навчанню та подальшому професійному розвитку педагогічних кадрів. Відповідно до Закону України «Про освіту» педагогічні працівники підлягають атестації, за результатами якої визначається їхня відповідність займаній посаді, рівень кваліфікації, встановлюється чи підтверджується кваліфікаційна категорія, присвоюється чи підтверджується педагогічне звання. 

Так, на завершення атестації 2024 року, 9 квітня відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради. Атестація керівних та педагогічних кадрів закладів освіти громади проходила згідно нового Положення про атестацію педагогічних працівників, яке набуло чинності з 01 вересня 2023р.

Атестаційною комісією у 2023-2024 навчальному році проатестовано 9 педагогічних працівників, з яких 2  – керівники закладів освіти, 2 – заступники директорів закладів освіти,  4 - педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти, 1 – фахівець Інклюзивно - ресурсного центру.

У ході засідання освітяни презентували досвід роботи та досягнення у міжатестаційний період, що дало змогу членам атестаційної комісії об’єктивно оцінити їх професійні компетентності, виокремити напрямки особистісного розвитку та прийняти наступні рішення:

відповідають займаній посаді – 5 педагогів;

підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» - 2 ;

присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії» - 1;

підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст» - 1.

Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо успіхів у педагогічній діяльності.

Відділ ОСМСКіТ Ольгопільської с/р



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень